Terms and conditions

Όροι και Προϋποθέσεις

1. Οι τιμές στην ιστοσελίδα έχουν ως εξής:
• Μέγεθος 34 – 42 είναι οι τιμές όλων των φορεμάτων όπως εμφανίζονται στην ιστοσελίδα
• Μέγεθος 44 – 50 + 50 EUR επιπλέον χρέωση για χρήση μεγαλύτερης ποσότητας υλικού
• Μέγεθος 50 – 60 + 80 EUR επιπλέον χρέωση για χρήση μεγαλύτερης ποσότητας υλικού
• Αλλαγές στο σχεδιασμό του φορέματος ή του ακριβούς μέτρου που έγιναν + 80 EUR

2. Πώς να αγοράσετε:
• Κάντε κλικ στο στοιχείο που σας αρέσει, επιλέξτε, χρώμα, μέγεθος κ.λπ. Και κάντε κλικ για αγορά. Εάν επιθυμείτε να έχετε αλλαγές στο σχέδιο του φορέματος, συμβουλευτείτε αυτό πριν αγοράσετε μέσω του email μας.

3. Πληρωμή:
• Τραπεζικός λογαριασμός (σε ευρώ)

4. Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φτιάξετε φόρεμα:
• Ράψιμο φόρεμα περίπου +-8 εβδομάδες
• Βασιστείτε στο γεγονός, ότι τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο όλοι οι σχεδιαστές έχουν 3 εβδομάδες διακοπών, γι 'αυτό η παράδοση θα διαρκέσει περισσότερο χρόνο.

5. Ταχυδρομικά τέλη:
• Η παράδοση μέσω ταχυδρομείου διαρκεί περίπου 2-3 εβδομάδες
• Λάβετε υπόψη ότι το ταχυδρομείο δεν λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα και την ημέρα των αργιών, επομένως η παράδοση σύμφωνα με κάθε χώρα μπορεί να καθυστερήσει ανάλογα με αυτό
• Τα ταχυδρομικά τέλη προς την Ελλάδα και την Κύπρο κοστίζουν σήμερα 50EUR, είναι ασφαλισμένο, οπότε σε περίπτωση απώλειας δέματος, θα λάβετε χρήματα πίσω. (θα το λύναμε αυτό με το ταχυδρομείο στην Τσεχία)

• Σε περίπτωση που παραλάβετε κατεστραμμένο δέμα, ανοίξτε το μπροστά στον διανομέα ή στο ταχυδρομείο και αποσυσκευάστε το εκεί, ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν ζημιές. Εάν υπήρξαν ζημιές που προκλήθηκαν από ταχυδρομείο, τελωνείο ή εταιρεία δεμάτων, είναι υπεύθυνοι για την επιστροφή χρημάτων, όχι εμείς! Μόνο εάν αρνηθούν, παρακαλούμε να τραβήξετε φωτογραφίες του κατεστραμμένου πακέτου (πολύ σημαντικό) και όλες να αποδείξετε τη ζημιά και να μας το στείλετε.

• Τι γίνεται αν το φόρεμά μου δεν έρθει στην ώρα του γάμου μου; Σας συνιστούμε να το παραγγείλετε με καλό χρονικό διάστημα, όχι την τελευταία στιγμή, επειδή το ράψιμο και η παράδοση μπορούν να διαρκέσουν έως και 3 μήνες μαζί. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για το δέμα που δεν έρχεται εγκαίρως, γι 'αυτό γράφουμε επίσης εδώ πότε είναι οι ώρες διακοπών και πότε θα είναι μεγαλύτερες ημερομηνίες παράδοσης. (διακοπές όπως Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Πάσχα, Αύγουστος – 3 εβδομάδες διακοπές όλοι οι σχεδιαστές...)

6. Επιστροφή χρημάτων
• Μόλις παραγγείλετε οτιδήποτε, επιτρέπεται να ακυρώσετε την παραγγελία μόνο εάν το φόρεμα (αντικείμενα) δεν έχει αρχίσει να ράβεται ακόμα ή εάν το δέμα δεν έχει αποσταλεί ακόμα. Διαφορετικά, δεν είναι δυνατή η ακύρωση της παραγγελίας ούτε η επιστροφή χρημάτων.
• Τι γίνεται αν έχετε παραγγείλει φόρεμα και ο γάμος σας ακυρώθηκε κ.λπ. Λοιπόν, θα λυπηθούμε γι 'αυτό, ωστόσο θα μπορέσουμε να ακυρώσουμε την παραγγελία μόνο με χρέωση 50% για το πρόβλημα που μας προκάλεσε η παραγγελία σας.

• Τι γίνεται αν δεν μου αρέσει αυτό που παρήγγειλα ή δεν ταιριάζει καλά; Θα στείλουμε τα προϊόντα σας ακριβώς όπως παραγγείλατε. Εάν έχετε επιλέξει λάθος μέγεθος ή δεν μετρήσατε σωστά τον εαυτό σας ή το φόρεμα δεν φαίνεται τόσο ωραίο στο σώμα σας, δεν φταίμε εμείς και δεν δεχόμαστε καμία επιστροφή. Εάν έχετε δυσκολία με την επιλογή φόρεμα ή μέγεθος, επικοινωνήστε μαζί μας πριν παραγγείλετε για να σας βοηθήσουμε με αυτό. Γενικά, θα ήταν καλύτερο να πάτε πρώτα στο σαλόνι στη χώρα σας, να δοκιμάσετε κάποια στυλ νυφικών, Για να καταλάβετε ακόμη και τι είδους στυλ και υλικό ταιριάζει στο σώμα σας και από το να επιλέξετε φόρεμα από εμάς.
• Εάν σας στείλουμε λάθος φόρεμα, μέγεθος ή χρώμα (αυτό δεν συνέβη ακόμα, ωστόσο σε περίπτωση που θα συμβεί) - θα σας ζητήσουμε να μας παραδώσετε το φόρεμα πίσω (θα πληρώσουμε τα ταχυδρομικά τέλη) και θα σας στείλουμε το σωστό φόρεμα το συντομότερο δυνατό. Δεν κάνουμε επιστροφές χρημάτων. Διορθώνουμε τα λάθη.

7. Τι γίνεται αν έρθει κάποια καταστροφή
• Σήμερα, έχουμε περάσει από πανδημία, τυφώνες, σεισμούς και πολέμους. Φυσικά κανείς από εμάς δεν μπορεί να προβλέψει, τι θα συμβεί τη στιγμή που θα κάνετε παραγγελία από εμάς. Είτε έτσι είτε αλλιώς, σε περίπτωση νέας πανδημίας ή οποιασδήποτε καταστροφής, δεν θα είμαστε σε θέση να σας επιστρέψουμε τα χρήματα, αλλά θα παραδώσουμε τα παραγγελθέντα προϊόντα με καθυστέρηση.

8. Το φόρεμά μου θα ταιριάζει απόλυτα;
• Εάν παραγγείλετε φόρεμα σύμφωνα με το μεγεθολόγιο, βεβαιωθείτε ότι μετράτε σωστά τον εαυτό σας ακριβώς σύμφωνα με τις φωτογραφίες μας. Εάν επιλέξετε φόρεμα με κορδόνι, μπορείτε πάντα να κουνήσετε με το μέγεθος και να το αλλάξετε λίγο, αλλά αν παραγγείλετε φόρεμα με κουμπιά ή φερμουάρ, δεν πρέπει να βάλετε βάρος, neighter να γίνει λεπτότερο, γιατί διαφορετικά το φόρεμα δεν θα ταιριάζει.

• Αν προτιμάτε να έχετε φόρεμα - φούστα πιο πλούσια, θα πρέπει να αγοράσετε επιπλέον petticoat, το οποίο θα κάνει τη φούστα χνουδωτή και επίσης πιο κοντή! Επομένως, παρακαλώ μετρήστε το μήκος του φορέματός σας περίπου 5 εκατοστά περισσότερο αν αποφασίσετε για petticoat
• Ακόμα κι αν παραγγείλετε φόρεμα ακριβές μέτρο γίνεται, εξακολουθεί να είναι πιθανό, μπορεί να χρειαστεί κάποια μικρή τοποθέτηση στην τοπική μοδίστρα σας (το οποίο προφανώς δεν πληρώνουμε).

Μερικές νύφες έχουν φαρδύ ώμο, μερικές χαμηλές, μερικές έχουν γοφούς ψηλότερα, μερικές χαμηλότερα, οπότε ακόμη και αν γίνει μέτρο, υπάρχει ακόμα πιθανότητα ότι η μοδίστρα θα είναι απαραίτητη
• Κάθε φόρεμα που παραγγέλνεται για μέγεθος, θα έρχεται με standart μήκος. Έτσι, σε περίπτωση που είστε κοντός άνθρωπος, μετρήστε, ότι θα πρέπει να επισκεφθείτε την τοπική μοδίστρα για να διορθώσετε το μήκος πάνω σας ή να πληρώσετε για επιπλέον μέτρο που γίνεται φόρεμα.

9. Θα μοιάζει το φόρεμά μου στην εικόνα;
• Πουλάμε μόνο πρωτότυπα φορέματα, ίδια φορέματα όπως στη φωτογραφία ή τα βίντεο. Εάν οι πελάτες χρειάζονται αλλαγές στο φόρεμα, θα το κάνουμε. Αλλά είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε, ότι η φωτογραφική μηχανή μπορεί να αλλάξει λίγο χρώμα του φορέματος όσο και λαμπερή διακόσμηση ανάλογα με τον κεραυνό της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσπαθούμε να περιγράψουμε το ντύσιμο και με λέξεις, για να κατανοήσουμε την πραγματική του εμφάνιση.